Organizers

SORRY, SO FAR ONLY IN FINNISH

SATAWATTIA YTIMESSÄ

Tiistaina 8. lokakuuta 2019 MEGA-projektin ydinryhmä tapasi ensimmäisen kerran toisensa Vuojoen Kartanolla. Paikalla olivat Janne Salonen, Petteri Koponen, Maria Pätsi, Anna Riutta-Salo sekä Elina Nurmoranta. Palaverin tuloksena päätettiin järjestää Satakunnan ensimmäinen geokätköilyn MEGA-tapahtuma.

Tapahtuman aika ja paikka lyötiin lukkoon sekä aloitettiin miittikuvauksen teko. Marraskuun alussa kaikki oli valmista ja pyysimme geocaching.comilta lupaa tapahtuman järjestämiselle ja miittikuvauksen julkaisulle. Lupa tuli ja kätkökuvaus näki päivänvalon marraskuun kuudentena. Tästä vajaan viikon päästä 12.11. tapahtuma sai MEGA-statuksen.

Sunnuntaina joulukuun 15. päivä Satakunnan geokätköilijät järjestäytyivät Vuojoen Kartanolla ja perustivat uuden yhdistyksen. Tilaisuudessa tarkastettiin uuden yhdistyksen säännöt, päätettiin yhdistyksen nimi, allekirjoitettiin perustamiskirja ja valittiin yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus. Perustamiskirjan allekirjoitti 31 geokätköilijää. Puheenjohtajaksi valittiin Petteri Koponen alias copohontas Raumalta. Näin syntyi Satakunnan Geokätköilijät ry ja ydinryhmän koko tuplaantui.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää geokätköilyä lajina ja valistaa geokätköilijöitä vastuulliseen ja ympäristöä kunnioittavaan tapaan harrastaa lajia.


LIITY JÄSENEKSI -lomake, Satakunnan Geokätköilijät ry


YDINRYHMÄN KOKOONPANO

KÄTKÖILYNIMIMERKKI

copohontas – Petteri Koponen (puheenjohtaja)

annaku – Anna Riutta-Salo (varapuheenjohtaja)

Mr.Mankka – Janne Salonen (sihteeri)

ÄrYks – Krista Raatikainen (rahastonhoitaja)

Fornacis&co – Maria Pätsi

Tilkku6 – Leena Haapio-Lehti

huhhai – Ari Huhtamäki

ValPel97 – Valtteri Peltonen

Pihlajapuu – Sari Suvila

TALKOOLAISET

MEGA-tapahtuman talkoolaisryhmä on kooltaan noin 60 innokasta geokätköilijää. Vapaaehtoisten runsas lukumäärä mahdollistaa MEGA-päivänä jokaiselle talkoilijalle hengähdyshetken ja aikaa osallistua kätköilijänä tapahtumaan.