Ajankohtaista

Ajankohtaista osiossa ilmoitamme viimeisimmät uutiset ja päivitykset liittyen MEGA-tapahtumaan.


1.8.2020 Fornacis&co

Muutos valokuvauskilpailun sääntöihin – neljä viikkoa lisää aikaa ottaa kuvia!

Valokuvaamiseen päätettiin antaa lisää aikaa. Kuvat tulee lähettää sähköpostilla viimeistään 18.9.2020. Lisää aikaa saatiin siitä, että kilpailun järjestäjä lupaa tulostaa kaikki ne kuvat, jotka pääsevät loppukilpailuun. Näin ollen osallistujan ei itse tarvitse lähettää printattuja kuvia. Itse printatut tulosteet ovat toki edelleen sallittuja.


29.6.2020 Fornacis&co

Kiven alla Oy tiedottaa: MEGAn viralliset geokolikot ja paidat tulevat myyntiin heinäkuun alussa, mutta tässä on jo pieni maistiainen parista eri versiosta geokolikkoa. Geokolikosta tulee yhteensä neljä eri versiota myyntiin. Paljastetaan nyt kuitenkin vasta toinen puoli geokolikosta.


7.6.2020-Fornacis&co

Megan siirtymisen johdosta valokuvauskilpailuun osallistumista on jatkettu elokuun 20. päivään asti. Nappaa siis kesän kätköilyreissuiltasi kivoja kuvia ja lähetä parhaimmat mukaan kilpailuun. Lue tarkemmat ohjeet kilpailu-välilehdeltä.


26.5.2020-Fornacis&co

COVID-19 laittoi monet asiat uusiksi tämän kevään ja kesän osalta. Olemme MEGA SataWattia Vuojoella 2020 Ydinryhmän kanssa pitäneet vielä kiinni alkuperäisestä päivämäärästä, mutta se menee niin lähelle mahdollisia kokoontumisrajoitusten purkua, että päätimme ottaa aikalisän ja siirtää tapahtuman pidettäväksi lauantaina 10.10.2020.

Asian lopullinen varmistus piti tehdä kesäkuun alussa palaverissa, mutta kun tiedustelimme mahdollisuutta siirtää tapahtuma, HQ teki päätöksen siirrosta meidän puolestamme. Toivottavasti tapahtuman siirron ansiosta saamme turvallisemman megaympäristön ja kaikille jäisi tapahtumasta hyvä mieli. Se tässä on ainakin tarkoitus.

Pahoittelut niille, jotka ovat jo elokuun alun mukaan reittinsä suunnitelleet, mutta toivottavasti tämä uusi päivämäärä sopii mahdollisimman monelle. (This Event date has changed from 1 August 2020 to 10 October 2020 because of health and safety concerns related to COVID-19. Change is with permission from Geocaching HQ.)

MEGA SataWattia Vuojoella 2020
Ydinryhmä


1.5.2020 -Fornacis&co

Jatkamme SataWattia tapahtuman suunnittelua elokuun ensimmäiseen päivään alkuperäisen suunnitelman mukaan. Suomen hallitus linjasi, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa jatketaan ainakin 31. heinäkuuta saakka ja loppukesän sekä alkusyksyn tilaisuuksien osalta hallitus arvioi tilanteen uudelleen viimeistään kesäkuun alussa. Näiden kesäkuussa ilmoitettavien uusien tietojen valossa teemme päätöksen tapahtuman pitämisestä elokuun 1. päivänä tai siirtämisestä lokakuulle.


31.3.2020 -Mr.Mankka

The Greatest Crater in Europe MEGA-tapahtuma on peruttu. Syynä peruuntumiseen on vallitseva maailmantilanne ja siihen liittyvä epätietoisuus. Tapahtumalle ei onnistuttu löytämään uutta ajankohtaa, ja näin ollen Lappajärvelle 6.6.2020 suunniteltu tapahtuma jää järjestämättä.

MEGA SataWattia Vuojoella 2020 -tapahtuman järjestäjät seuraavat tilannetta ja jatkavat tapahtuman tekemistä. Mikäli COVID-19 rajoitukset estävät tapahtuman elokuussa, siirtyy MEGA pidettäväksi lokakuuhun.

Ydinryhmä täydentyi 24.3. Satakunnan Geokätköilijät ry:n vuosikokouksen valittua hallitukseen Sari Suvilan (Pihlajapuu).