Kilpailu


SataWattia kätköilytapahtuman yhteydessä järjestetään VALOKUVAKILPAILU, jonka teemana on kätköilyn eri ulottuvuudet. Kuvaa kätköilyä sisällä, ulkona tai reissussa – tradista labbiin, sohvalta luontoon, kätköilyä yksin, kaksin tai ryhmässä. Kilpailu on käynnissä maaliskuun alusta syyskuun 18. päivään. Voittajat valitaan yleisöäänestyksellä MEGA SataWattia -tapahtumassa.

Jokainen kätköilijä voi lähettää kilpailuun kolme (3) kuvaa. Kuvan on oltava osallistujan itsensä ottama ja osallistujalla on oltava tekijänoikeudet kuvaan. Jos kuvissa on ihmisiä, on kuvissa näkyviltä ihmisiltä oltava lupa kilpailuun osallistumiselle. Osallistujan on itse varmistettava tämä.

Kuvat tulee lähettää sähköpostilla 1.3.-18.9.2020 välisenä aikana osoitteeseen mega.satawattia(AT)gmail.com. Kuvan enimmäiskoko on 1 MB. Merkitse viestin aiheeksi ”Valokuvakilpailu”, ilmoita viestissä myös nimesi, kätköilynimimerkkisi ja kuvan nimi.

Tuomaristo valitsee 10 kuvaa, jotka pääsevät loppukilpailuun. Yleisö saa äänestää näistä suosikkiaan MEGA-tapahtumassa, äänestysaika on la 10.10.2020 klo 12.00-18.00. Kolme eniten ääniä saanutta kuvaa palkitaan kätköilyyn liittyvillä tuotepalkinnoilla. Tulokset julkaistaan sunnuntaina 11.10.2020 .

Lue tarkemmat ohjeet tästä ja osallistu!